Counter-Strike hírek

 

Partnereink

 

Kedvelt Counter-Strike fórumok

 

Új Counter-Strike játékosok

 

Kedvelt Counter-Strike cikkek

 

Beszéd téma

 


master234 új blog bejegyzést írt címmel. szeptember 10.
 
 

Friss Counter-Strike hírek

 
Interjú 2009. augusztus 10. 0 hozzászólás
 

A mai interjúalanyunk spa[R]co a MadeInChina csapatából, amit nem is neveznénk csapatnak, mivel csak egy BECUP-ra összerendeződött mix-ről van szó. Az ötösnek nincsenek túl nagy elvárásaik, de a dolgokhoz

A mai interjúalanyunk spa[R]co a MadeInChina csapatából, amit nem is neveznénk csapatnak, mivel csak egy BECUP-ra összerendeződött mix-ről van szó. Az ötösnek nincsenek túl nagy elvárásaik, de a dolgokhoz való hozzáállásuk példamutató, ráadásul lehet, hogy okoznak pár meglepetést a srácok. Kellemes olvasást!

*Figyelem! Azok a csapatok amelyek indulnak a BECUP-on és úgy érzik, hogy szeretnék megismertetni magukat egy ilyen interjú formájában, küldjenek egy e-mailt a fagyi@totalmail.hu e-mail címre a nicknevükkel, csapatnevükkel, valamint az e-mail címükkel, hogy fel tudjuk venni velük a kapcsolatot.

Tovább az interjúhoz
Archív cikk áttöltve: 2012/03/29 · Eredeti szerző: fagyi


Szia, kedves spa[R]co! Kérlek, mesélj egy keveset magadról, mióta játszol, hogy kerültél ide, stb.

Hali! Hornyák Tamás a becses nevem, Budapesten, Zuglóban lakom a szüleimmel és egy építőipari iskola padjait koptatom. A játékkal másfél éve ismerkedtem meg egy osztálytársam által. A CS, Source változatával kerültem szorosabb kapcsolatba, méghozzá annyira, hogy 2008 eleje óta több időt is fordítok rá.

Mesélj a csapatról. Hogy kerültetek össze, mióta játszotok?

Először is leszögezném, hogy nem egy jól szervezett csapatról van szó, hanem egy mix-ről. A BECUP előtt cirka 1 hónappal derült ki, hogy amelyik csapattal neveztünk volna a rendezvényre (hamiltoN, baluka és jómagam), az különböző okok miatt nem tud eleget készülni augusztus végéig. Nem csináltunk hatalmas problémát a dologból, gyorsan meg is kérdeztünk két jó havert, hogy lenne-e kedvük egy kis szórakozásra. Természetesen igent mondtak és mivel már befizettük a nevezési díjat, biztosan ott leszünk a BECUP 09-en, MadeInChina fedőnév alatt. Mind jó barátok vagyunk, ráadásul hárman már régóta egy csapatban hajtjuk az igát, ezért elég jól ismerjük egymást. A hangulattal biztosan nem lesz gond. :)

Jellemezd 1-2 mondatban az összes csapattagot.

baluka: ő lett megválasztva "irányítónak", bár egy ilyen mix-alakulatban szerintem nem nagyon számít, hogy ki osztja az észt a meccseken. A játékban jól gondolkodik, véleményem szerint neki van a legjobb aimja a csapatban. Nem kapkod, nem türelmetlen. A pesszimizmusával viszont ölni lehetne. :>

hamiltoN: leginkább az AWP-vel likvidálja ellenfeleit, amelyet néha elég jól is használ. Nagy fragvadász a srác, szeret utoljára maradni és az 1vX szituációkból győztesen kikerülni, de ez nem mindig sikerül. Akkor viszont kapja a savat ventrin. :D Ez a tulajdonsága rendkívül bosszantó. Pozitívum viszont, hogy általában a tabella elején láthatjuk és, hogy waronként 20 fölé lövi magát.

lyf: a leghiggadtabb ember közülünk. Ha már csak pár másodperc van hátra a körből, akkor is sikeresen megoldja feladatát. Jól lő, tudatosan játszik, gondolkodik és koncentrál. Viszont eléggé hangulatfüggő a játéka.

xaero: szereti a "nagy zöld puskát" forgatni, de nem riad el az AK/Colt fegyverektől sem. A pisztolyokkal boldogul a legjobban, főleg a Desert-tel. Képes meglepni az ellenfeleit egy DECO-ban, ezzel értékes előnyhöz juttatva a csapatot. Néha egy kis hullámvölgybe kerül, ahonnan valamikor lassabban, valamikor gyorsabban tud kilábalni.

Magamat nem jellemezném.

Miként készültök föl a megmérettetésre?

Nem nevezném felkészülésnek azt, amit csinálunk. Először is azért, mert a nyaralások és egyéb elfoglaltságok miatt 1-1,5 hétnél többet nem tudunk együtt játszani. Másodszor meg nincs értelme együtt demókat elemezni, taktikokat begyakorolni másodpercről másodpercre, hiszen a LAN után úgyis külön válnak útjaink. Ha mindenki online, akkor azért összegyűlünk ventrin és játszogatunk egy kicsit.

Mit vártok el a rendezvénytől?

Ugyanolyan színvonalat és profizmust, mint tavaly volt. Hibák persze mindig vannak, de ez együtt jár mindennel. A főbejárat előtti összejövetelek mutatják meg igazán, hogy mennyire is közösségépítő az eSport. Ezért is jó lenne, ha ismét megvalósulna a már-már hagyományos, éjszakába nyúló "dumaszínház". :) Remélem izgalomból és ordibálásból sem lesz hiány és bízom benne, hogy egy magyar csapat állhat majd fel a dobogó legfelső fokára.

Mit vartok el magatoktól?

Az igazat megvallva semmi különöset. Lemegyünk egyet szórakozni, jól szeretnénk érezni magunkat. Nem leszünk elkeseredve, ha esetleg hamar távoznunk kell a versenytől.

Mely csapatoktól tartotok jobban?

Nem tartunk senkitől. Miért is kellene? Felszabadultan szeretnénk játszani és nem görcsösen. Viszont nagyon szeretnénk a Reason Gaming-gel megmérkőzni.

Kiket jósolnál a dobogóra?

Ha csak a magyarokat nézem, akkor n1ce-6aming, GIGABYTE, teamwork a sorrend. Ha beleveszem a külföldieket is, akkor ez a hármas hátrébb csúszik 2-2 hellyel, az élre pedig a Reason Gaming és a Riders on the Storm kerül.

Milyen terveitek vannak a jövőre nézve (ha vannak)?

Mivel csak mixként megyünk le Pestszentimrére, ezért további terveink nincsenek. Mi hárman, az októberi D-LAN-ra már szeretnénk nevezni csapattal és eleget készülni ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el. A többiek is más utakon, de valószínűleg csapattal szeretnének majd eljutni Dunaújvárosba.

Utolsó szó jogán?

CU@BECUP09 Sok sikert és jó szórakozást!

Köszönöm a rám szánt idődet és sok sikert, valamint jó szórakozást nektek is!

 

 
Címkék:
vissza
Admin
szerkesztő
 
 
 
Most itt vannak
Ezt a cikkünket olvastad már? close
Hatalmas CS2 frissítés érkezett
Hét hónap várakozás után végre örülhetnek a balkezesek, mert megérkezett a Counter-Strike2-be a fegyvert tartó kéz váltásának lehetősége, de ezen felül még olyan nagyszerű dolgok történtek mint a D2 premierbe pakolása a gránátokhoz érkezett új HUD és még számos újítás.
0 hozzászólás
 
nincsenek hozzászólások
Eddig 0 hozzászólás érkezett. Legyél Te az első!
 
töltés...
Hozzászóláshoz kérjük jelentkezz be az oldalon!
Hozzászólások betöltése...
 
 
 

Counter-Strike videók

 

CS2HU Steam csoport

 
1022játékos
153online
41játékban

Utolsó hozzászólások

 

Ajánló

 

Counter-Strike képekben

 
 
kép 48
 
1547
 
 
 
kép 619
 
1404
 
 
kép 1529
 
1361
 
 
 
kép 1568
 
1591
 

Counter-Strike Hírlevél

 
Iratkozz fel CS2HU hírlevelünkre!
Hírlevelünkkel értesülhet a Counter-Strike sorozat világának legfontosabb híreiről.

Counter-Strike a facebookon

 

A Counter-Strike hírei

 

Logitech G600 MMO csak játékosoknak

Nem kevesebb mint húsz különálló gombbal szerelte fel a Logitech legújabb, leginkább stratégiai és online játékosoknak szánt számítógépes egerét.
június 18. - callofduty.hu

Kacsák a myRevenge-ben

A címből talán már sokan kitalálhatták, hogy miről is szól jelen cikkünk: a német szervezet újfent Magyarország felé vette az irányt és igazolt le egy tehetséges CSS felállást.
május 26. - counter-strike.hu

Online Gaming Championship Invite

Már elég régóta megy a mozgolódás a háttérben, ám kis hazánkra fókuszált terveinket most sikerült véghezvinnünk. Ez a terv nem volt más, mint az OGC Kft. nevéből érkező Online Gaming Championship versenysorozat, mely hamarosan el is kezdődik Counter-Strik
május 05. - counter-strike.hu

eSport ösztöndíj

Emlékszik még valaki a Corvinuson megtartott WoW-os közgazdaságtan előadásra? Sokak számára meglepő volt, mint ahogy az utóbbi években számtalan más játékostársadalombeli epizód. Laikus ismerőseim a mai napig kétkedve fogadják a téma legmeghökkentőbb szto
április 23. - counter-strike.hu

Csalt az aTTaX a CPHGames-en?

A Team ALTERNATE alsóági ellenfelei csalással vádolták meg a német szervezet Counter-Strike: Source játékosait.
április 10. - counter-strike.hu